Intex Easy Set zwembad

Intex Easy Set pool

Het opzetten van uw Intex Easy Set Pool hoeft niet ingewikkeld te zijn. Bij elk zwembad wordt een duidelijke en Nederlandstalige handleiding meegeleverd. Toch kan het voorkomen dat u er niet helemaal uitkomt. Daarom geven we hieronder kort een samenvatting hoe u uw Intex Easy Set Pool kunt opzetten. Wellicht helpen de afbeeldingen om dit te verduidelijken.

1 / 7 Uitpakken

Intex Easy Set Pool opzetten

Controleer voor het uitpakken dat alle onderdelen van de Easy Set Pool aanwezig zijn. Als dat niet het geval is, is het niet verstandig om uw Intex Pool op te zetten. Neem dan contact op met de winkel waar u het Easy Set zwembad gekocht hebt om de ontbrekende onderdelen alsnog te krijgen.

2 / 7 Geschikte plaats zoeken

Intex Easy Set Pool opzetten

Zoek in uw tuin een plaats uit waar de grond egaal en recht ligt. Als de grond schuin ligt, zorgt dat ervoor dat ook het zwembad scheef staat. Dit kan overspattend water veroorzaken. Daarnaast is het ook niet prettig zwemmen als het Easy Set zwembad scheef staat. Let, bij het zoeken van een geschikte plek,  ook op de beschikbare afmeting. Zorg dat u aan alle kanten van de Intex Easy Set Pool een ruime marge houdt. Wel zo makkelijk dat u na het opzetten nog rond het zwembad kunt lopen. Controleer de ondergrond ook op steentjes, stukjes tak of andere scherpe voorwerpen. Deze kunnen het Easy Set zwembad lelijk beschadigen. 

3 / 7 Plaats het zwembad

Intex-Easy-Set-Pool-opzetten-3

 

4 / 7 Vul het zwembad (1)

 Intex-Easy-Set-Pool-opzetten-4

 

5 / 7 Vul het zwembad (2)

 Intex-Easy-Set-Pool-opzetten-5

 

6 / 7 Onderhoud

 Intex-Easy-Set-Pool-opzetten-6

 

7 / 7 Na het zwemmen

 Intex-Easy-Set-Pool-opzetten-7